Mesna Islandshestsenter -

et flott alternativ til deg som ønsker en tur på hesteryggen i sommer.

 

Hvis du er ute etter en unik rideopplevelse med spenning og morro så prøv våre islandshester. Vi tilpasser hest, tempo og terreng etter dine ferdigheter.

Vi driver et helårs ridesenter og tilbyr ulike rideleire og fjellturer samt kortere rideturer i variert terreng.

Noen av våre kunder påstår at vi har Europas beste rideterreng. Vi har endeløse skogsbilveier for tølt og gallopp, et nettverk av stier, hvor vi kan nyte skogens ro og et fantastisk fjellområde. På lengre turer har vi alltid med kløvhest og kaffekjele.

Mesna Islandshest Senter er et av regionens største ridesenter, med over 60 hester i stallen og tilbyr ridning for alle aldersgrupper, uansett rideferdigheter gjennom hele året. Våre dyktige instruktører med lang erfaring sørger for at du får en trygg og opplevelsesrik ridetur.


All ridning må bestilles på forhånd, enten på telefon 97 87 03 09 eller per epost til mis@mesna-islandshest.no. For mer informasjon se: www.mesna-islandshest.no


(+47) 61 26 41 00
Nordseter Fjellstue og Hytter AS, N-2618 Lillehammer, Tlf: +47 61 26 40 08, Fax: +47 61 26 40 78, bente.nordseter@online.no.
Copyright @2011 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved. Bestillingsvilkår | Samarbeidspartnere | Nettstedskart | Disclaimer |